Subota, 20 Aprila, 2024

Izgledi vremena za danas i naredne dane

vr

U srijedu u Bosni se očekuje oblačno vrijeme sa kišom uglavnom prije podne. U drugoj polovini dana lokalno će padati slaba kiša. U Hercegovini pretežno oblačno. Od sredine dana prema poslije podnevnim satima lokalno može pasti malo kiše. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 7 i 13°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 12 i 17°C.

U četvrtak u Bosni pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini pretežno vedro. Vjetar u Bosni slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 4 i 9°C a dnevna između 8 i 13°C.

U petak u Hercegovini sunčano. U Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama dugotrajna magla ili niska naoblaka. Vjetar u Bosni slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između -1 i 3°C. Najviša dnevna temperatura većinom između 8 i 13°C, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

VIJESTI

SERVISNE INFORMACIJE

SREBRENIK VIJESTI