Četvrtak, 25 Aprila, 2024

Novo priznanje : Hotel Orion najbolje turističko naselje na području TK

Na područje Općine Srebrenik stiglo je još jedno vrijedno priznanje iz oblasti razvoja turizma i ugostiteljske djelatnosti , ovog puta u vidu Plakete „TURISTIČKA ZVIJEZDA TK-a“ , koja je dodjeljena Turističkom naselju „ORION“ Ormanica .

Naime ,u organizaciji novina „Glas TK“ , 23. decembra ove godine ,  upriličena je druga po redu  manifestacija „Lider biznisa  TK 2016.“ na kojoj su dodjeljena priznanja kompanijama iz različitih oblasti  poput gradjevinarstva i proizvodnje , uslužnih djelatnosti i prehrambene industrije .

Riječ je o izboru kompanija , koje su u novinama predstavljene u okviru projekta „ Uspješni poduzetnici „  koji je podržala i Vlada Tuzlanskog kantona . Stručni žiri , u konkurenciji od oko 50 kompanija sa područja TK-a , izabrao je lidere –one koji su svojim radom i asortimanom proizvoda osvojili pažnju tržišta i potrošača , te dali poseban doprinos privrednom razvoju Tuzlanskog kantona.

Ovaj projekt predstavljanja uspješnih poduzetnika  ujedno je i podrška kampanji kupujmo domaće „Prepoznaj svoje, budi ponosan –Made in BiH „ . Odlukom stručnog žirija „Hotel Orion „ – Turističko naselje „ORION“  dobitnik je priznanja „ TURISTIČKA ZVIJEZDA TK-a „ za najveći doprinos razvoju turizma na području Tuzlanskog kantona u 2016 .godini .   

VIJESTI

BIZNIS vijesti