Subota, 20 Aprila, 2024

Humanitarna akcija u Živinicama

Općinski načelnik Živinica Samir Kamenjaković, uz koordinaciju Crvenog križa Živinice organizuje humanitarnu akciju kako bi pomogli da svi građani u općini Živinice imaju večeru za novogodišnju noć.

Pozivaju se svi građani općine Živinice da budu humani i da se pridruže ovoj humanitarnoj akciji prikupljanja pomoći za one kojima je pomoć neophodna.  Vrijednost pića ne mora biti velika ali će biti jako značajna za one kojima je pomoć potrebna. Članovi Crvenog križa će biti na ulicama Živinica kako bi prikupili  donacije za pomoć te osigurali dostavljanje istih onima kojima je potrebna.

“Zadovoljstvo mi je da smo uspjeli obezbjediti 90 paketa za naše građane koji nemaju osnovne životne namirnice. Radi se o građanima koji su bili u direktnom kontaktu sa mnom u razgovoru u jutarnjim satima i prilikom obilaska Mjesnih zajednica. Žao mi je što nismo u mogućnosti obezbijediti svim našim građanima dovoljno životnih namirnica, te ovom prilikom pozivam sve građane Općine Živinice da se uključe u humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za naše građane.” rekao je načelnik Općine Živinice Samir Kamenjaković.

VIJESTI

Najnovije vijesti