Petak, 26 Aprila, 2024

Načelnik općine Srebrenik ugostio Mirzu Selimovića

mirza prijem

U srijedu, 09. jula 2014. godine općinski načelnik Sanel Buljubašić je ugostio srebreničkog slavuja i novu zvijezdu Granda Mirzu Selimovića.

Mirza Selimović je nakon održanog izuzetnog koncerta dobrodošlice u rodnome gradu zajedno sa menadžerom i dijelom njegove tehničke ekipe posjetio općinskog načelnika.

Načelnik Buljubašić je poželio srdačnu i toplu dobrodošlicu Mirzi i njegovim prijateljima, i ponovio svoje čestitke pobjedniku, 8. sezone najgledanijeg šou programa na Balkanu “ZVEZDE GRANDA”.

Ime Srebrenika se kroz cijelo ovo takmičenje, ali i druga takmičenja na kojima je Mirza učestvovao, ponavljalo bezbroj puta, a on ga uvijek i sa ponosom izgovarao na pozornicama kojima je kročio, pjevao i pobjeđivao.

Nakon Starog grada – tvrđave Gradina iz X stoljeća, potom poznate Povelje bosanskog bana Stjepana II Kotromanića iz 1333. godine, Srebrenik će od sada biti poznat i kao rodno mjesto bosanskog i srebreničkog slavuja, Mirze Selimovića.

Po ustaljenoj praksi nakon pobjede najboljeg kandidata uz titulu ZVEZDE GRANDA daruje mu se i u njegovom rodnom mjestu održava “KONCERT POBJEDNIKA” na kome gostuju svi učesnici finalnog i polufinalnog takmičenja ovog najgledanijeg muzičkog spektakla. Uvijek su tu i gosti iznenađenja, pa se tako očekuje MEGA KONCERT pobjednika ZVEZDE GRANDA, Mirze Selimovića i njegovih prijatelja sa takmičenja, u utorak, 05. augusta 2014. godine u večernjim satima.

Zbog najave dolaska velikog broja posjetilaca i publike iz cijele Bosne i Hercegovine, Hrvatke, Srbije, Crne Gore i okruženja, ovaj MEGA KONCERT će se održati na kompleksu sportskih terena Gradina u Srebreniku gdje može stati i 50.000 ljudi.

Pripreme za koncert su već počele, a načelnik Buljubašić se zahvalio na posjeti i obećao svaku vrstu pomoći Mirzi i njegovoj ekipi koja ralizuje ovaj MEGA PROJEKAT za Srebrenik i cijelu Bosnu i Hercegovinu.

PRESS SLUŽBA OPĆINA SREBRENIK

FOTO: Mesud Moranjkić

VIJESTI

SERVISNE INFORMACIJE

SREBRENIK VIJESTI