Četvrtak, 25 Aprila, 2024

Danas se ženi najbolji teniser svijeta: Raskošna svadba od pola miliona eura

Sve je spremno za svadbu stoljeća u Crnoj Gori. Danas se ženi najbolji teniser svijeta Novak Đokovi Crnogorski mediji pišu da će popularnog Noleta najsretniji dan u životu koštati pola miliona eura, koliko je platio beogradskoj agenciji za organizaciju vjenčanja, objavio je Jutarnji.hr.djokovic-ristic (1)

Organizatori već dva mjeseca rade na tome da Novaku ovaj dan doista bude najsretniji. Na svadbi se se oko 140 uzvanika, a Đokovićev kum navodno će biti talijanski tenisač Mark Stillitano. Moguće je da će na svadbu doći i Maria Sharapova te Andy Murray. Tamo će biti i Đokovićevi treneri Boris Becker i Marjan Vajda.

Svadba će se održati u blizini Svetog Stefana, u miločerskom parku, a to se područje smatra jednim od najljepših dijelova Jadrana. Uoči svadbenog slavlja, sinoć je na Kraljičinoj plaži upriličen veliki tulum za Novakove i Jelenine goste.

Crnogorske vlasti su se pobrinuli da Novak i Jelena te njihovi gosti neometano uživaju te su im obećali potpunu sigurnost. Općina Budva dopustila je da se do 11. jula zabrani prolazak javnim stazama kroz miločerski park, pa se tamošnjim poznatim plažama ne može prići ni na stotinu metara. Na gotovo svakih pet metara stajat će po jedan pripadnik privatnog osiguranja i policije, piše Jutarnji.hr. Prilaz s mora u vrijeme svadbe kontrolirat će nekoliko specijalnih brodova.

(Danas.info)

VIJESTI

MARKETING

SERVISNE INFORMACIJE