Utorak, 23 Aprila, 2024

Tri filmska hita u kinu Doma kulture Srebrenik u nedjelju 24. avgusta

cuvari galaxije

Novi filmski hitovi stižu na veliko platno Doma kulture Srebrenik, u nedjelju 24. avgusta. Od 16:45 sati možete se uživjeti u izazove i avanture filma „Čuvari galaksije“. Na rubu svemira, americki pilot Peter Quill postat ce metom lovaca na glave nakon što ukrade objekt kojeg želi i nemilosrdni zlocinac Ronan. Nastao prema Marvelovom stripu film okuplja brojne superjunake, otpadnike kojima nema ništa draže od avanture i izazova koje ona donosi.

 nindze kornjace

Istog dana, od 19 sati na repertoaru je 3D projekcija filma „Nindže kornjače“. Priča prati avanture četiri brata koji se bore protiv zla iz njihove baze u njujorškoj kanalizaciji. Brza akcija, sjajni specijalni efekti, i priča koju će publika zavoljeti, udruženi su u ovom blokbasteru koji su stvorili jedni od najboljih holivudskih produkcijskih i filmskih timova.

 herkules

SF-avanturu „Hercules“ možete pogledati, takođe u nedjelju 24. avgusta, u terminu od 21 sat. I covjek i mit, Herkul (Dvejn Džonson) predvodi ekipu placenika koji treba da pomognu da se okonca krvavi gradanski rat u Trakiji i da se pravi kralj vrati na svoj tron. Izmucena duša od rodenja, Herkul ima snagu boga ali osjeca patnju ljudi. Nezamislivo zlo ce testirati mitsku snagu Herkula u ovoj hrabroj verziji price o najpoznatijem akcionom heroju svih vremena koju potpisuje režiser Bret Ratner.

VIJESTI

SERVISNE INFORMACIJE

SREBRENIK VIJESTI