Četvrtak, 18 Aprila, 2024

Sutra (utorak) spektakularni pobjednički koncert Mirze Selimovića

mirza

Spektakularni pobjednički koncert Mirze Selimovića  obezbijedit će spektakl kakav se do sada nije zabilježio u našem gradu, a pored njega srebreničkoj publici predstavit će se i finalisti, Zorica Brunclik i Kemiš te gost iznenađenja koje za sada organizator čuva u tajnosti.

Vjerujemo kako će veliki broj Mirzinih fanova  iz zemlje i regiona doći i ispuniti gradski stadion Srebrenika do posljednjeg mjesta.

Popularni Srebreničanin je za vrijeme trajanja takmičenja a i nakon što je odnio titulu pobjednika punio velike diskoteke širom Bosne i Hercegovine ali i dijaspore, a što dovoljno govori o njegovoj popularnosti.

mirza 1

Raspjevanog i vidno sretnog  Mirzu sreli smo na generalnoj probi. – “Šta reći, ova sreća se ne može riječima opisati. Ostvarenje mojih snova, a za to ste najzaslužniji vi koji ste glasali i podržavali me na bilo kakav način tokom cijele sezone! Ne znam kako vam se zahvaliti, osim obećati odličnu atmosferu na pobjedničkom koncertu u Srebreniku na kojem ćemo uživati. Vidimo se sutra u 20 sati na Gradskom stadionu u Srebreniku “,- rekao je ovom prilikom Mirza Selimović.

mirza 2

 

VIJESTI

SERVISNE INFORMACIJE

SREBRENIK VIJESTI