Petak, 26 Aprila, 2024

Javni poziv za sanaciju šteta od polava i klizišta, za općinu Srebrenik planirana pomoć u obnovi 77 stambenih objekata

bare trenutno

U Sarajevu je juče održan radni sastanak u organizaciji UNDP-a, na kome su prezentirane aktivnosti u vezi sa sanacijama posljedica prirodnih nepogoda u 2014 i planom za 2015. godinu.
U ime općine Srebrenik ovom skupu su prisustvovali, privremeni vršilac dužnosti Općinskog načelnika, gospodin Samir Muratović i novoizabrani Općinski načelnik, gospodin Nihad Omerović.
Kako je rečeno na sastanku, za Općinu Srebrenik će u Srijedu, 29. oktobra, 2014. godine, biti raspisan Javni poziv za sanaciju šteta od polava i klizišta. Poziv će biti objavljen na Oglasnoj ploči Općine Srebrenik, web stranici; www.srebrenik.ba, lokalnim medijima kao i jednim dnevnim novinama.
Za općinu Srebrenik je planirana pomoć u obnovi 77. stambenih objekata, a prijavni obrasci će se moći preuzeti u šalter sali Općine Srebrenik. Prijave i predaja popunjenih obrazaca će se takođe vršiti u šalter sali naše općine.
UNDP će nastaviti svoje aktivnosti na pružanju pomoći postradalima u BiH i u 2015. godini, pa se nadamo da će još više naših sugrađana moći dobiti priliku da apliciraju i dobiju pomoć u sanaciji svojih stambenih objekata.
PRESS  SLUŽBA
OPĆINA SREBRENIK

VIJESTI

SERVISNE INFORMACIJE

SREBRENIK VIJESTI