Četvrtak, 25 Aprila, 2024

Nestao Samid Ibrišimović iz Tinje

Samid Ibrisimovic

Operativnom centru Općinske službe CZ Srebrenik jutros je prijavljen nestanak Samida Ibrišimovića iz naselja Tinja kod Srebrenika. Ovaj 52-godišnjak iz svoje kuće izašao je u utorak, 19. maja oko 06.30 sati i od tada mu se gubi svaki trag.

Kako saznajemo od njegovog bratića Emira i sina Hajrudina, koji već sedam dana za njim intenzivno tragaju, dan nakon nestanka telefonom se javio kući, a nakon toga više nije odgovarao na telefonske pozive. U posljednjem telefonskom razgovoru, supruzi Dervi je samo kratko saopćio da se nalazi u Tuzli i da namjerava izvršiti samoubistvo, te da ga mogu pronaći na lokalitetu tuzlanskog naselja Ilinčica.

Svi pokušaji članova porodice da ga pronađu do sada su ostali bezuspješni te su se zbog toga za pomoć obratili nadležnim službama i medijima.

Nestali Samid visok je oko 185 centimetara, ima crnu kratko ošišanu kosu, a prilikom odlaska od kuće na sebi je imao plavu majicu i smeđe pantolone.

Članovi porodice mole sve one koji evenutalno imaju neke informacije o nestalom Samidu da se jave u najbližu policijsku stanicu ili da kontaktiraju porodicu na telefone: 062-587-890 i 062-250-752.

VIJESTI

SERVISNE INFORMACIJE

SREBRENIK VIJESTI