Petak, 19 Aprila, 2024

Novi trijumf OK “Gradina-Herceg” Srebrenik

 

U subotu 10. 10. 2015. godine u 18. sati, u sklopu drugog kola Premijer lige BiH, OK „Gradina-Herceg“ u SRC Srebrenik ugostila je ekipu OK „Ilijaš“ iz Ilijaša.

ok gradina 1

Nakon gostujuće pobjede protiv ekipe OK “Gacko”, odbojkaši “Gradina-Herceg” ostvarili su svoju drugu pobjedu ove sezone. U veoma zanimljivoj utakmici, odbojkaši “Gradina-Herceg” Srebrenik su pokazali svoju zrelost te i ovaj susret dobili bez ikakvih problema. Sad već rutinsku pobjedu, pod vodstvom Kemala Bašića, odbojkaši Gradine-Herceg dobro raspoloženi i uigrani nisu dozvolili da se pomaknu odbojkasi “Ilijaša” te su sa uvjerljivih 3:0 postigli novu pobjedu. Odbojkaši “Ilijaša” nisu imali recept za nase odbojkaše, zapravo su Srebreničani cijeli susret kontrolirali rezultat. Izvrstan duh zajedništva vidio se tokom cijele utakmice, što je odlična najava za utakmicu sljedećeg kola u kojem odbojkaši “Gradina-Herceg” putuju  u Banja Luku, gdje igraju protiv OK “Borac”. “Sjajno smo odigrali i dokazali da smo trenutno bolji i iskusniji od njih. Svi smo odigrali odlično, na svakom elementu igre, pohvalio bih momke na pristupu a kao rezultat toga došla je i ova velika pobjeda i to na našem terenu, pred punim tribinama. Sada se okrećemo OK “Borac”, sa kojom igramo naredni duel. Bit će ovo teška utakmica mada vjerujem da možemo ostvariti pobjedu. Dat ćemo sve od sebe da tri boda donesemo u Srebrenik”“ – izjavio je Nedim Slanjankić, kapiten OK „Gradina-Herceg“.
Nakon drugog kola Premijer lige BiH ekipa OK “Gradina-Herceg” iz Srebrenika zauzima prvo mjesto na tabeli sa maksimalnim učinkom od 6:0 u setovima.
ok gradina

VIJESTI

MARKETING

SERVISNE INFORMACIJE