Subota, 27 Aprila, 2024

Ilustrator i grafički dizajner Vedran Klemens i njegovi ‘Vučko&raja’ na prvom Pop-Up! Sarajevo

Vučko--raja-poster

Poznati hrvatski freelance ilustrator i grafički dizajner Vedran Klemens obogatit će svojom izložbom Vučko & raja otvaranje prvog Pop-Up! Sarajeva s početkom u 19 sati u prostoriji Galerije Akademije likovnih umjetnosti.

Pop-Up! Sarajevo jeste regionalni, kreativni vikend događaj koji organiziraju studenti dizajna Akademije likovnih umjetnosti.

Događaj traje 3 dana, odvija se od 3. do 5. decembra a njegova tema je ilustracija.

Sastoji se iz jutarnjih predavanja, popodnevnih radionica i večernjih dešavanja poput Pecha-kuche, partya i izložbe predavača i rezultata radionica.

Predavanja će se odvijati u jutarnjim satima u sali Kriteriona, i to je vrijeme kada će predavači pričati o svom radu i karijeri, te podijeliti iskustva i tajne zanata. Predavanja su otvorena za sve zainteresirane. Radionice će se odvijati u poslijepodnevnim satima i održavat će se za manje grupe studenata. Izložbe će biti upriličene u večernjim satima u sklopu kojih će biti predstavljeni radovi predavača, a zadnju večer bit će upriličena izložba radova s radionica.

Vedran Klemens, freelance ilustrator i grafički dizajner sa stalnom adresom u Zagrebu, magistrirao je slikanje na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu i grafički dizajn na Arhitektonskom fakultetu – škola dizajna, također u Zagrebu. Radio je kao ilustrator naslovnica za poznatu izdavačku kuću „Fraktura“, kao i na poziciji Art Direktora u agenciji „Grey Worldwide Zagreb“.  Njegove ilustracije su tematski šarolike a često radi i vektor art.

Izvor: Radio Sarajevo

VIJESTI

MARKETING

SERVISNE INFORMACIJE