Četvrtak, 25 Aprila, 2024

Arijana Moranjkić iz Srebrenika u polufinalu showu Supertalent

Četvrta emisija showu Supertalent uživo ove nedjelje donosi nastupe deset novih polufinalista. Kao što smo imali prilike vidjeti u proteklim emisijama, konkurencija među kandidatima je neumoljiva, a samo onih dvoje koji uspiju svojom tačkom očarati gledatelje, prolaze u finale gdje će se boriti za titulu pobjednika Supertalenta.

Arijana1
Kao što je žiri već nekoliko puta napomenuo najteže borbe odvijat će se među plesačima. Svoju ulaznicu u finale pokušat će izboriti Arijana Moranjkić, samouka plesačica koja je ušla u TOP 20 plesača Justina Biebera. Da Arijana živi ono što najviše voli, prepoznala je i Danijela koju ju naprosto oduševila svojim talentom. – Ja sam vidjela to zračenje jedne bosanske duše!“ poručila joj je Danijela.

Arijana Moranjkić, telentovana plesačica iz Srebrenika, ove sezone se pojavila u takmičenju Supertalent hr, kao jedini predstavnik iz Bosne i Hercegovine. Fantastičnim nastupom pred ovogodišnjim žirijem, Arijana je na samom otvaranju ovog popularnog show-a osvojila simpatije kako publike, tako i stručnog žirija, pokazujući raskošan talenat i energiju na sceni.

Ove nedjelje, 22.05.2016. godine na Nova TV, imaćemo priliku pogledati deset novih polufinalista Supertalent hr, među kojima će biti i naša sugrađanka, Arijana Moranjkić. Arijana živi svoj san i nema namjeru stati u Srebreniku u kojem je već unijela mnogo pozitivne energije svojim plesnim kako školama tako i humanitarnim akcijama. Svi možemo pomoći našoj Arijani da živi svoj san, tako što ćemo odvojiti svoje vrijeme u nedjelju i glasati za Arijanu, jer ćemo na taj način doprinijeti da se Arijana nađe u finalu i na najbolji mogući način predstavi Bosnu i Hercegovinu i svoj rodni Srebrenik. Podsjetimo, od deset polufinalista koji će se predstaviti u nedjeljnom polufinalu, samo dva kandidata će proći u finale. Ovim putem, još jednom pozivamo sve Vas da glasate za Arijanu, kako bismo u finalu imali predstavnika iz naše zemlje.

 

VIJESTI

MARKETING

SERVISNE INFORMACIJE