Utorak, 23 Aprila, 2024

„Ko ne poludi taj nije normalan“ – Bijelo dugme u Tuzli nakon 27 godina

bregovicplakat

Još je par dana ostalo do najvećeg muzičkog spektakla koji će se ove godine dogoditi u BiH. Nakon 27 godina, Bijelo dugme ponovo „svira“ u Tuzli, na stadionu Tušanj, 04.jula 2016 godine.

–  „Ko ne poludi taj nije normalan“ simboličan je naziv turneje, kojom Bijelo dugme obilježava 40 godina svog postojanja i rada. Goran, Alen i Tifa uz Orkestar sa sahrane i svadbe, najavljuju fenomenalnu zabavu, još ne viđenu na ovim prostorima i ko ne poludi te noći, on nije … Prema riječima Fikreta Vukalića Fantoma, producenta ovog događaja, interesovanje prelazi sva očekivanja i taj dan u Tuzli se očekuju gosti iz cijeloga regiona, ali i organizovane grupe iz raznih dijelova Evrope. Već ima rezervisanih dolazaka iz Norveške, Švedske, Njemačke, Austrije, Švicarske … sve ovo „miriše“ na spektakl koji ćete imati priliku vidjeti samo jednom u životu, zato nemojte ga propustiti.

bregovicifantom

Tim povodom Goran Bregović je izjavio:

–  04.juna na Tušnju Bijelo dugme će svirati koncert. Mi nismo bili u Tuzli 27 godina, ja se zbilja radujem susretu ponovo sa vama. Biće ludo kao nekad, „Ko ne poludi taj nije noramalan“.

 bregovicialen

Izjava Alena Islamovića:

 – Dragi prijatelji u Tuzli i oko Tuzle, vidimo se 04.juna na velikom koncertu na nogometnom stadionu Tušanj. Jedva čekamo da dođemo, nismo bili 27 godina, ali Brega, Tifa i ja priredićemo jedan veličanstven koncert gdje ćemo uživati svi zajedno. Jedva čekam da dođem u Tuzli jer i ja imam jako mnogo prijatelja koje već dugo nisam vidio …

 Izjava Mladena Vojičića TIFE:

– Tuzlaci,  pozdravljam vas sa ovog velelepnog stadiona u Njemačkoj, radi se o Frankfurt Areni, ali vjerujte mi ne podilazima ali draži mi je Tušanj. Vidmo se uskoro, voli vas puno Tifa i 40 godina Dugmeta nije mala stvar.

VIJESTI

MARKETING

SERVISNE INFORMACIJE