Nedjelja, 22 Septembra, 2024

Gradski odbror SDP-a Srebrenik održao predizborni skup – gost bio i predsjednik SDP-a BIH Nermin Nikšić

Gradski odbror SDP-a Srebrenik održao je predizborni skup u Plavoj sali Doma kulture u Srebreniku na kojem je gost bio i predsjednik SDP-a BIH Nermin Nikšić.

“-Politika zajedništva i kompromisa koju smo izabrali prije 18 mjeseci donijela je značajne rezultate, koji su potvrda da samo ujedinjeni možemo ostvariti napredak. Takođe, u ovom periodu podrška Vlade Federacije BiH bila je veća nego ikada ranije, što je doprinijelo realizaciji ključnih projekata u našoj lokalnoj zajednici. Važnost ulaganja u Srebrenikkonačno je prepoznata i na višim nivoima vlasti i ta podrška neće izostati ni u narednom periodu.

Svjesni smo da je najveći izazov graditi društvo u kojem svi imaju jednake šanse, ali prepuna sala Doma kulture daje nam snagu ali i nadu da ćemo nastaviti zajedno razvijati našu lokalnu zajednicu.

Skup su svojim prisustvom uveličali i uvaženi gosti: predsjednik SDP BiH i aktuelni premijer FBiH Nermin Nikšić, predsjednik KO SDP Tuzla Dževad Hadžić, ministar Vedran Lakić i predsjednik GO SDP BiH Tuzla Slađan Ilić koji su iskazali svoju punu podršku kandidatima SDP BiH za Gradsko vijeće Srebrenik i našem kandidatu za gradonačelnika Adnanu Bjeliću”, naveli su iz SDP-a Srebrenik

VIJESTI

Najnovije vijesti